INDUKCIÓS FŐZŐLAP BEKÖTÉS

Indukciós főzőlap és elektromos sütő bekötése hivatalos villanyszerelő által. Villanyszerelőnk jogosult a garancialevél érvényesítésére is.

Hívjon bizalommal!

+36 30 713 3165

Hívjon bizalommal!

+36 30 713 3165

Indukciós főzőlap bekötés

Az indukciós vagy bármilyen más elektromos főzőlap bekötését a gyártók egy kis plusz bürokráciához kötik. Röviden ahhoz, hogy egy villanyszerelőnek kell bekötni az elektromos tűzhelyt és sütőt.

Bosszantó plusz kiadásnak tűnhet

Ez elsőre egy bosszantó plusz kiadásnak tűnhet, de nem az! Az elektromos tűzhely az egyik legnagyobb fogyasztó egy háztartásban. Ezért fontos, hogy a megfelelően kiépített elektromos hálózatra kösse rá a villanyszerelő.

Az Ön érdekében fontos ellenőrizni

Az Ön érdekében fontos ellenőrizni, hogy a megfelelő vastagságú és anyagú vezetékek vannak kiépítve a főzőlaphoz. A kiépítés megfelelő?
 Ha ez nincs rendben, akkor jobb esetben csak a „biztosítékot fogja lecsapni” a főzőlap. Rosszabb esetben pedig egy lakástüzet is okozhat, hiszen ez az a készülék a házban, aminek a legnagyobb áramra van szüksége, így ez terheli meg leginkább az elektromos hálózatot a házban. Ez a terhelés a nem megfelelő vezetékek és elektromos kötések melegedésével, rosszabb esetben felizzásával járhat.

Nem kicsinyes a gyártóknak ez a kérése

Egyáltalán nem kicsinyes a gyártóknak az a kérése, hogy a biztonság kedvéért egy villanyszerelő helyezze üzembe a készüléket.
 Nem az a céljuk, hogy elkerüljék a garanciális problémát, mert a háztulajdonos rossz helyre kötötte azt a néhány szál vezetéket. (Ettől valószínűleg el se romlana, csak nem lehetne bekapcsolni.)
 A gyártók a garancia mellett kötelezően szavatosságot is vállalnak. Szavatolják, hogy nem fog leégni a házunk, ha az ő terméküket használjuk. Ez a szavatosság a garancia időn is túlnyúlik, ezért mind a gyártónak, mind a felhasználónak közös érdeke, hogy egy megfelelően kiépített elektromos hálózatra legyen rákötve az indukciós vagy egyéb elektromos főzőlap és sütő.

Indukciós főzőlap bekötés

Az asztalos dolga:

Az asztalos beszereli a konyhagépeket a konyhabútorba. Kivágja a munkalapban a főzőlap és mosogató helyét.
 Be rögzíti ezeket a bútorba.

A villanyszerelő dolga:

Ellenőrzi az elektromos hálózatot, hogy megfelelő a bekötni kívánt gépekhez?
 Ha megfelelőnek találja, akkor üzembe helyezi a gépeket, majd számlával és pecséttel igazolja, hogy mindent rendben talált és szakszerűen bekötötte a gépeket.

Indukciós főzőlap bekötés

Ha nem az IKEA-ból van

Ha a főzőlapot vagy más konyhai gépet nem az IKEA-ban vásárolta, akkor előfordulhat, hogy a gyártó ragaszkodik a saját márkaszervizéhez. Ebben az esetben csak ők végezhetik a beüzemelést.
 Ez ritka eset, de kérjük, érdeklődjön utána, mielőtt minket választ.

KÉRJE A BEÜZEMELÉS SZOLGÁLTATÁSUNKAT!

2022.07.11. -ig

SZAbadságon vagyunk

A weboldalon leadott árajánlatkéréseket 2022.07.11.-től válaszoljuk meg.

 Türelmét köszönjük.

KÖVETKEZŐ szabad időpontunk konyha összeszerelésre:
2022.07.25.